Arsenal foci, football, mezrendelés, meccsek, gólok, Arzenál rajongói oldal
Összefoglalók (Highlights)
Tabella

A legnagyobb Arsenal Gólok

Toure:Bajnokok leszünk...
2009. Szeptember 12, 06:21

Kolo Toure úgy véli, csak idő kérdése mikor nyeri meg a City a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját…

Toure az utolsó olyan játékos volt aki szerepelt a 2004-es „érinthetetlenek”-nek titulált veretlenül bajnokságot nyerő Arsenalban. Azóta viszont csak csalódások érték a Ligában és az elveszített BL döntőben is.
 
Kolo Toure: "Mielőtt Londonba érkezett Roman Abramovics, a Chelsea egy tisztességes középcsapat volt, de jelentős trófea közelébe sem került, nézzék meg azóta hová került a klub. A Chelsea forradalom nem volt olyan rég. Ez a mi törekvésünk is, mi leszünk a következő Chelsea, csak annál sokkal sikeresebb…Nagyszerű játékosok érkeztek a klubhoz, akik mind trófeákért jöttek…"
„Amióta átigazoltam, az Arsenal játszott az európai kupában, nekünk ez idén még nem adatik meg, de a következő szezonban meggyőződésem, hogy komoly szerep jut majd ott is nekünk…”

„Az Arsenalnál mikor eltávozott Vieira, Parlour, Henry a siker is elhagyta az ágyúsokat. Ez túl sok volt, előtte olyanok voltunk az öltözőben mint a testvérek”

„Nagy megtiszteltetés, hogy én lehetek a City kapitánya, ez nagy elkötelezettséget igényel. Nekem ez fontos és remélem az Arsenal ellen ott lehet rajtam a kapitányi karszalag…”

„Az Arsenal még mindig egy nagy csapat, remekül kezdték a szezont és a Man Utd ellen nem érdemeltek vereséget…”

Toure összehasonlította régi és új menedzserét Wengert és Hughest is…

„Ha elemezzük a statisztikákat, láthatjuk, hogy Wenger egy nagy edző. Engem idehozott Angliába ezért nagyon hálás vagyok neki. Edzőként tecnikailag, taktikailag is kimagasló és teljes erőbedobást követel. Azonban Hughes közelebb áll a játékosokhoz és közvetlenebbek az emberi kapcsolatok…” 

Elküldöm a cikket
pagerank
Következõ meccs

 

 

Gyors hírek


 

Fogadjunk, hogy nyerni tudsz?